Резултати од барањето

 1. Electra

  Сакам да кажам/Сакам да прашам

  Оти немам веќе 20 и обврските нема сами да се завршат ако се укотвам по пола ден. :D
 2. Electra

  Сакам да кажам/Сакам да прашам

  Мерак ми е да чкртнам на новава платформа. Ме спука носталгија, ми фали времето кога пола ден го поминував овде. Дури чудно ми е. Енивеј, поздрав децо, останете ми безбедни. :gus
 3. Electra

  Сакам да кажам/Сакам да прашам

  Периодично се навраќам на форумов, гледам дали има нешто ново, препрочитувам што сум пишувала пред години. Дури не ми се ни верува дека толку време е пројдено. За некои работи сум останала 100% иста, за други пак сум 100% различна. Од ракав ја тресам де статистикава, да делува поносталгично. :D...
 4. Electra

  Љубовни проблеми

  @ЛунаА па, секогаш имаме тенденција да се опседнеме со тоа што (веќе) не е наше. Луѓе. Проблемот повеќе е во овој период што немаш другарки на кои можеш да се издуваш, а со родител е малце потешко, сепак не сме толку слободни да пцуеме, вреѓаме, колнеме ли, што год пред нив пошто родител ко...
 5. Electra

  Упорната добрина го победува и најтврдото срце

  Кажувај*, не знаеш*, напишеш*, не може*, има* И тон пропуштена интерпункција. Со ваков кривопис и вреѓање, не се добива помош. А, пошто е стара тема и веројатно писмената прошла, нема потреба од темава. Канта.
 6. Electra

  Приватни болници за породување

  Ја сменив малку анкетата, одговори ко „Да“ и „Не“ не беа баш соодветни. Се извинувам ако некој веќе гласал, ресетирано е, па гласајте повторно. За породување не знам, ама од Систина порано (збориме пред 10ина години можда) за третман за лице ме вратија пошто сум немала лична карта со мене и тоа...
 7. Electra

  Прв бакнеж

  Има граница меѓу педофилија и само голема, „непријатна“ разлика во години. На 19 си веќе полнолетна и колку-толку можеш да донесеш некоја одлука за себе. Педофилија има некоја граница до 18, а уште построги се казни за малолетник под 14, затоа по странција постои нешто наречено age of consent...
 8. Electra

  Самозадоволување како предигра

  Го сменив насловот, мислам вака е посоодветно. Нема зошто да е абнормално. Штом и двајцата го сакате тоа и не повредува никого, ваша волја си е што правите во кревет.
 9. Electra

  Барам песна/текст на песна

  Оваа да не е?
 10. Electra

  Сакам да кажам/Сакам да прашам

  Де бе, на двајца без тројца, апла се познава кога си се лајкате и целуфкате од дуплите профили. Ај да ве читаат 200 души, па некако да сфатам билдање его и лајковача, ама сам себе дудлал на празен форум... (rain)