Резултати од барањето | Црнобело Форум

Резултати од барањето

 1. близнак

  Моментално слушам...

 2. близнак

  Северина

  Не кажви приказни, да те побарат за маж одма клеквиш :giggle
 3. близнак

  Личен дневник

  Влегов клизачи во монолозиве на @Lady* само да ве поздравам (wave)
 4. близнак

  Предлози и прашања поврзани со функционалноста на форумот

  Како мислиш, нема потреба? Астрономијата не е дневнополитичка тематика за да чекаме да се роди потреба од отварање. Но доколку постои такво катче, ќе има каде да се отвараат тој тип на теми. Пак ќе повторам, баш сега има неколку актуелни проекти и истражувања, па добро би било да се отворат...
 5. близнак

  Предлози и прашања поврзани со функционалноста на форумот

  Подфорум - Астрономија? (или можеби како дел од Физика, whatever) Живееме во ера кога можеби ќе се случат најголемите откритија, можеби ќе добиеме одговор на дел од најсуштинските прашања што човештвото ги познава... а форумов нема такво катче. Оставам 1% дека не сум го видел, ама...
 6. близнак

  Најфорумџии за 2015та

  Најмистериозен: Јас :x Најзаљубена во мене: @melpomena Најдобар по душа: @Io Sono
 7. близнак

  Чет муабети (ти реков-ми рече)

  Под кебе :rofl
 8. близнак

  Телема

  Ај овде поопуштен сум, па реков да прашам.. На каде гравитира Телемата во опшествениот поредок? Има цел? Која е идеологијата? Зошто да егзистира еден ваков правец, и каков е неговиот став за 2те најголеми хиени во теистичкиот свет?
 9. близнак

  Кој член?

  Не ме реди мене во категорија со багабонтиве шмекери, ко знајш дека сум ти верен. Ме сакаш уште? :svirka
 10. близнак

  Членот Х последен пат беше виден како...

  како ме имаш вкопано алал да ти е.. :patos си провервам од време на време, дали ми си верна (punch)