Резултати од барањето | Црнобело Форум

Резултати од барањето

 1. Rodeo Tvrdo

  True Blood

  Ја моментално ја глеам четвртата сезона, до сега е Ок, секако дека си има некои недостатоци, малку лоша глума, како и секоја серија, али у принцип е Ок серија, според мене многу подобра и поинтересна од Vampire Diaries. :)
 2. Rodeo Tvrdo

  Колку финансиските проблеми го убиваат достоинството кај луѓето?

  Малку офтопик. Јас имам другарка со аутизам, и мислам таа "болест" не е воопшто страшна или загрижувачка, а и не знам баш дали се лечи. Другарката студира на Факултет за ликовни уметности, и многу е креатина, име учествуано на многу изложби надвор од МК. Како што знам, сите луѓе со аутизам се...
 3. Rodeo Tvrdo

  True Blood

  Вистинска крв (True Blood) е американска телевизиска серија создадена и продуцирана од Алан Бол. Вистинска крв е базирана на серијалот романи Јужните вампирски мистерии од Шарлин Харис, и се занимава со заедничкото живеење на вампирите и луѓето, во измислено мало гратче во Лузијана, наречено Бон...
 4. Rodeo Tvrdo

  Бугарски пасош - да или не?

  Јас ги оправдувам овие што земаат бугарски пасош за да идат по потрага за подобри услови за живот. Еден братучед и жена му не можеа крај со крај да сврзат овде, а двајцата имаа магистрирано, па извадија бугарски пасош и сеа живеат и работат во Белгија, и супер им е, веќе имаат свој стан во Гент.
 5. Rodeo Tvrdo

  Фејсбук смешни статуси и гафови

  00:00h. - Време е да се чукаме. ^^
 6. Rodeo Tvrdo

  Хомосексуалност

  Дали си против тоа децата да шетаат од контењер до контењер? А, инаку, кај нас не е изводливо хомоси и лезбејки да посвојуваат деца сега, главно ради околината. Али, со правилна едукација на народот, и кога ќе престанат да се чистат сами иконите по црквите и тоа да се кажува по мак. тв...
 7. Rodeo Tvrdo

  Хомосексуалност

  А, зошто не е нормално? Повеќето хомосексуалци кај нас се растени со мајка и татко - маж и жена, и зошто и тие не се како нив? Што мислиш?
 8. Rodeo Tvrdo

  Харлем шејк

  Е што видовте сељачко во ова? Харлем Шејк се прошири низ цел свет, не може сите да се сељаци. :)
 9. Rodeo Tvrdo

  Харлем шејк

  ... и наскоро Харлем Шејк - Скопје. :) Мислам Скопскиот Харлем Шејк ќе биде најак, зошто и јас учествував. :D Harlem Shake - Skopje (се подготвува).