Резултати од барањето | Црнобело Форум

Резултати од барањето

 1. Мортидо

  Форум уметници

  Слабо сум на форумов, дури сега видов постов. Што се однесува до прашањето, да. Повеќето од иконите кои ми се изработени се продадени или се на продажба. Цената варира од димензијата, длабочината и самата комплексност на резбата. Оваа икона погоре е релјеф длабока резба со димензии 35х45цм и...
 2. Мортидо

  Задоволството на работното место (Прашалник)

  Би ги замолил форумџиите доколку би сакале да ми излезат во пресрет и да го пополнат Прашалникот подолу. Се работи за истражување во врска со задоволството и мотивацијата во работните места кое ми е потребно по предметот Психологија на трудот. Потребни ми се триесет испитаници. Одговорите можете...
 3. Мортидо

  Филмови со мал број актери

  Wrecked (2010) - човек се буди од несвесна состојба после сообраќајка, но има амнезија. Непредвидлив до самиот крај.
 4. Мортидо

  Форум уметници

  Skyrim Dragon Priest Mask
 5. Мортидо

  Свесност

  Ух, премногу комбинации се испреплетени низ годините градејќи ми го овој денешен агол. Долга е и широка, а и не знам дали би можел да се изрaзам, а да бидам разбран. А и сосем небитно е, тоа е индивидуална ствар.
 6. Мортидо

  Свесност

  Шознам, напишав онака како што имав осознаено за работите наоколу. Некој мој начин. Тоа беше Јуни 2010 и се сеќавам тогаш доста дебатиравме на оваа тема со еден пријател од Хрватска кој беше така убаво навлезен во овие работи, да не речам просветелен. Паралелно го ’’студирав’’ и Будизмот така да...
 7. Мортидо

  Свесност

  Да, пред три години. Го имам сеуште на Фејсбук у нотес. Нема што да се објаснува, муабетот е дека треба да ѕирнеме подлабоко во нас, а не да се водиме по некои површни и краткотрајни емоции/еуфории, навики и инстинкти. Нити пак безусловно да го голтаме она што околината ни го сервира. Да...
 8. Мортидо

  Свесност

  Пишував пред некоја година нешто околу Свесноста и Несвесноста. Ке го споделам и овде.
 9. Мортидо

  Моментално слушам...

 10. Мортидо

  Го сакам мојот град затоа што...

  Од село сум. :|