Резултати од барањето | Црнобело Форум

Резултати од барањето

 1. Roxelana

  Сакам да ти кажам.... (љубовна исповедувачница)

  Повторно ќе се раздени и повторно нема да сфатам како да излезам на крај со тебе. Не можам со тебе, не можам без тебе. Ми должиш премногу непреспиени ноќи.
 2. Roxelana

  На што прво си помисливте утрово кога се разбудивте?

  Зошто секогаш морам да каснам на анатомија :trca(nod)
 3. Roxelana

  Моментално слушам...

 4. Roxelana

  Специјален поздрав до...

  До цел форум!
 5. Roxelana

  Добре ни дојде :) http://www.youtube.com/watch?v=r6YfAe0k7oU

  Добре ни дојде :) http://www.youtube.com/watch?v=r6YfAe0k7oU
 6. Roxelana

  Специјален поздрав до...

  coaxial01 Епа добре ни дојде! ;)
 7. Roxelana

  Специјален поздрав до...

  Harmonija :)
 8. Roxelana

  Сакам да ти кажам.... (љубовна исповедувачница)

  Утре ти е последната шанса, жими се!
 9. Roxelana

  Кафе-бар ЦрноБело

  Фала ти Давор, како што ми се јаде сега... :D:biggrin