Резултати од барањето

 1. Gabby

  Организијање на денот!

  Како си ги организирате вие овие денови.. Ради жешкото време приморени сме да се досадуваме по дома.. како вие ја убиватее досадата? :)
 2. Gabby

  <3!!! ^^

  <3!!! ^^
 3. Gabby

  Дали и вие...?

  - Дали и вие, кога сте во ВЦ од досада ги читате етикетите на шампоните и останатите тоалетни средства, и тоа прво на македонски па после на другите јазици? хаха Даа.. - Дали и вие, со мобилниот го осветлувате патот до креветот кога навечер одите на спиење и го гасите светлото? Секогаш! - Дали и...
 4. Gabby

  Фан клуб Барселона

  НАЈЈЈАКИТЕЕЕЕЕ ***Barca*** <3:skoka
 5. Gabby

  Македонските јавни фаци

  Што мислите за нашите јавни фаци..? :)
 6. Gabby

  Што сакавте да бидете кога ќе пораснете?

  Како мали сите имавме желба да станеме некој и нешто.. Што сакавте вие да бидете кога ќе пораснете?
 7. Gabby

  " И покрај сите страдања што ги гледаме и што не стегаат околу вратот, имаме незапирлив инстинкт...

  " И покрај сите страдања што ги гледаме и што не стегаат околу вратот, имаме незапирлив инстинкт кој нé држи исправени. " Блез Паскал
 8. Gabby

  Месечарење

  Месечарењето, исто така познато како сомнамбулизам (somnambulism), е пореметување во спиењето, кое припаѓа на „фамилијата“ на парасомнии. Месечарите преоѓаат од фазата на длабок сон, во фаза на слаба свесност и извршуваат активности, кои обично се извршуваат при целосна свесност. Овие активности...
 9. Gabby

  Презиме

  Не би се откажала од своете презиме, можно е само да го додадам неговото! :)
 10. Gabby

  Луѓе без пријатели

  Психолошката состојба им е нарушена на таквите сигурно.. човек тешко може да опстане без пријатели!