Резултати од барањето | Црнобело Форум

Резултати од барањето

 1. devojka9999

  Првата реченица од книгата што ја читате или што е најблиску до вас

  Напишете ја првата реченица од книгата што моментално ја читате или која прво ке ви дојде при рака, без разлика на која страна ке ви се отвори.... :) мојата реченица е : Доколку се осврнеме на Кабалата, која содржи некои делови од тајните учења на Евреите, ке видиме дека ова големо начело е...
 2. devojka9999

  Pin-up девојки

 3. devojka9999

  Подарок за членот над вас

  повелии :)
 4. devojka9999

  Реинкарнација

  Пак ке кажам дека нема шанси да нема некоја причина што сме овде... не е можно смо да се раѓаме и умираме и ништо потоа... а ако е така едноставно да е се без причина, значи нема смисла да не ги правиме слатките гревови... :giggle
 5. devojka9999

  Реинкарнација

  јас верувам, не за џабе е кажено сите луге се раѓаат како грешници, јас мислам дека секогаш кога се раѓаме доаѓаме на овој свет со цел да си ги платиме гревовите што сме ги напрвиле во претходниот живот и така се додека не постигнеш некој степен на свесност, на чистота на душата, додека да...
 6. devojka9999

  Посета на гинеколог

  на секои 6 месеци :)