Резултати од барањето | Црнобело Форум

Резултати од барањето

  1. devojka9999

    Првата реченица од книгата што ја читате или што е најблиску до вас

    Напишете ја првата реченица од книгата што моментално ја читате или која прво ке ви дојде при рака, без разлика на која страна ке ви се отвори.... :) мојата реченица е : Доколку се осврнеме на Кабалата, која содржи некои делови од тајните учења на Евреите, ке видиме дека ова големо начело е...