Резултати од барањето | Црнобело Форум

Резултати од барањето

 1. F

  Свадба - да или не?

  Секој треба да си прави како што му е ќејф. Некои живеат за оро пред куќа. Мој личен став е дека традиционална свадба (со земање невеста итн.) е непотребен циркуз и финансиски терет. Најчесто родителите и земаат кредит за да ја платат свадбата. Фамилијарен ручек од најблиска фамилија од...
 2. F

  Вашите нокти

  :)
 3. F

  Грчеви кај бебиња

  По препорака на педијатар давав еспумисан трипати по 25 капки, биогаја 5 капки на ден, чајче пиев од ким и на бебето му давав, топла пелена на меше, сируп за грчеви Коли-б и искрено ништо не помогна, бебето само се бореше, исто како да не давав ништо. Од три месеци веќе немаше грчеви.