Резултати од барањето | Црнобело Форум

Резултати од барањето

 1. B

  Есен

  Есента многу ја сакам.На пример сакам кога цел ден ќе го поминам дома во кревет,свиткана во ќебе со топол чај,читајќи некоја книга или прелистувајќи списание,додека низ прозорот можам да го видам прекрасниот златен есенски пејзаж..Сакам кога шетам по сувите лисја,кога го чуствувам есенското...
 2. B

  Каде бевте излезени последно?

  Во кафич,на кафица со другарка...!! :) :kafe
 3. B

  Aзбука на имиња

  Тијана
 4. B

  Вритинг Енглиш витх Кирилик

  Ај ем вери боред,хау абаут ју френдс?:D
 5. B

  Прашај ме да те прашам

  Затоа што сум многу уморна,ај утре ќе надокнадам и за денес :D Која ти е омилена песна моментално?
 6. B

  Дали сте задоволни од понудената програма на македонските телевизии?

  Воопшто не сум задоволна!Пуштам телевизорот,се турски серии,и да сакаш и да неќеш ќе ги гледаш!Ај порано бар имаше и хрватски серии,па и тие ги укинаа...А па оние со точките на чело кога ќе ги видам ми се темни! Што се однесува до домашното продуцирање па секако би влијаело позитивно.Ја не...
 7. B

  Дали би биле во врска со некој/а од странство?

  Па незнам претпоставувам не би ризикувала,ако е онака кратка авантура зашто да не,ама од тоа може и да испадне и нешто друго и не би сакала на крај да завршам со скшено срце (brokenheart) Мада незнам досега се немам најдено во таква ситуација така да...
 8. B

  Што ви фали во моментов?

  Во моментов ми фали сон..:sleep ех како ми се спие еве одма одам да отспијам една партија:)