Резултати од барањето | Црнобело Форум

Резултати од барањето

  1. Alexander_Vienna

    Бугарскиот елемент во македонската историја?

    Низ историјата многу наши преродбеници и револуционери се претставувани дека имале бугарско самосознание.Истотака постоело врховистичко крило во ВМРО,кое било управувано од Софискиот двор.Со создавањето во деведесетите на ВМРО-ДПМНЕ тоа повторно се пројавува,почнувајќи со Љубчо,и други останати...