Резултати од барањето | Црнобело Форум

Резултати од барањето

  1. B

    Што би смениле во својот живот ако можете да го вратите времето?

    Самиот наслов кажува се-што би промениле во својот живот доколку можете да го вратите времето??
  2. B

    Малку да се запознаеме :)

    1.Здосадено ми е од ________ 2.Мразам кога___________ 3.Во моментов сакам да сум на/во_________ 4.Мојот љубовен статус е__________ 5.Сакам кога___________ 6.На себе би променил/а___________ 7.Омилена држава ми е_________ 8.Да сум на 10 минути невидлив/а_____________ 9.Неостварена желба ми е...