Резултати од барањето

  1. Falanga

    Донација на компјутери за сиромашните и оштетените во поплавата 2016

    Здраво драги мои, Како дел од акцијата која ја предводам за донирање на компјутери и ИТ опрема за погодените семејства од поплавата 2016 сакам да ја проширам малку таргет групата и на сиромашни семејства и студенти/ученици на кои им треба компјутер. Повеќе можете да прочитате на...
  2. Falanga

    Тиквици

    Ме интересира дали има уште некој тука што е зависен од вкусот на тиквици на скара? Некој интересен рецепт?