Резултати од барањето

  1. delvi

    Нашите домашни миленчиња

    Да позборувае за нашите домашни миленчиња..Какви имаме , како ги гелдате со што ги храните ..... Јас имам маче се вика Марко, и моментално се соочуваме со голем проблем.Многу му паѓаат влакната па незнам што да му давам да се оправи малку. Еве го важниот почесен член на семејството:)
  2. delvi

    Снаи и свекрви

    Каков е вашиот однос со сверквите и како се прилагодивте на нив кога се земавте со вашиот сакан. Јас сум тазе верена и за сега ке живеме во заедница со неа (немам свекор). Моментално гледа да ми угодува на се и многу не ми дава да работам или како мало дете е по мене(земи јади, не седи со мокра...