Резултати од барањето

 1. snowbela

  Плата во приватни училишта за странски јазици

  Здраво Црнобелковци:) Ме интересира дали знаете како се платени професорите по приватните училишта за странски јазици? Онака, да сте слушнале од некој или пак искуство.
 2. snowbela

  Адаптирање на ново работно место (релација - колегијалност)

  Добро е што газдите ми се супер, цело време ме прашуваат како ми оде, дека ако имам било каков проблем да им се обратам, ми рекоа дека сите вработени имаат должност да ми помогнат ако имам потреба за нешто, немам зборови за газдите, можеби имам лоша претстава за вработените сега за сега, но се...
 3. snowbela

  Адаптирање на ново работно место (релација - колегијалност)

  Да, имаш право можеби така само изгледа, си правиме муабет, кога имам потреба од помош ми помагаат, но ете такво чувство имам дека ми прават само лице. Како и да е, барем газдите се прекрасни!
 4. snowbela

  Адаптирање на ново работно место (релација - колегијалност)

  Здраво драги мои !! немам каде да се олеснам и кој да ме советува па затоа се одлучив овде. Пред една недела тргнав на работа прва работа и тоа на струката, се убаво, во приватна фирма сум, ама колешките ми се едни лигави, се прават дека се којзнае што, родителите им се богати на сите, а моите...
 5. snowbela

  Партиска определба

  Упс незнаев дека е забрането. Да го избришам постот?
 6. snowbela

  Партиска определба

  Бидејќи на форумов има повозрасни и поискусни одлучив овде да ве прашам. Јас имам 21 год уште година дена завршувам и ке барам работа. Но, денес ако не си откај власта нема вработување. Па сакам да ве прашам вечер има митинг во мојот град и ме поканија да одам. Но мене ме е срам да не речат еве...
 7. snowbela

  Зумба

  Сакам да почнам да вежбам зумба, но дома. Па, ме интересира има ли некој кој е вежбал, дали се слабее? Барав на интернет зумба видеа но се многу кратки па ако сакате да ми пратете линкови од зумба вежби, но подолги видеа. Ви благодарам мноооогу :)
 8. snowbela

  Напади на паника

  Има ли некој на форумов кој имал искуство со добивање на напади на паника? Како е успеал да се справи со тој проблем? Еве, јас веќе месец дена како ми се случува да испаничам и да неможам да се смирам.
 9. snowbela

  Депресија (и како да се справите со истата)

  Аххх повторно ми се вракаат нападите на паника, лошите мисли и депресијата. И кога ми е добро барам нешто да не биде добро. Зошто толку многу размислувам? Ако ова беше така, а не вака. Неможам веќе, несакам со ништо да се замарам, ми здосади вака да живеам :place
 10. snowbela

  Депресија (и како да се справите со истата)

  Тркалото се врти еднаш сме горе еднаш долу. Се ми е јасно. Еве се трудам да бидам повторно старата јас насмеана од уво до уво, друштвена, која си го гледа само својот живот .