Резултати од барањето

 1. MarGrey

  Сакам да ти кажам.... (љубовна исповедувачница)

  Сакам да ти кажам дека вчера топ си поминав.. Одамна ме нема некој така бакнувано:mstickle ..мммммм Ете само тоа :) само тебе моментално не сум ти воопшто во план ... :confused:
 2. MarGrey

  Странски јазици

  Знам англиски ! Српско-хрватско-босанско-црногорски ги знам,најубаво српскиот,а пред една година научив да одвојам кој е кој само под услов да го слушам човекот и да читам а јас да го зборам и да кажам на кој зборам се уште не знам,се надевам ќе научам ! Прочитав дека некој пишал дека од...
 3. MarGrey

  По десет години

  Среќна затоа што ќе го работам тоа што го сакам,исполнета затоа што околу мене ќе бидат луѓето што ги сакам и задоволна заради местото каде што ќе живеам ! Во превод би му дошло медицина,деца и надвор од Скопје ! :cool:
 4. MarGrey

  Моментално слушам...

 5. MarGrey

  Пирсинг

  имам пирс на левата веѓа ! Си го сакам многу ! Скоро 2 ипол години го носам и многуми стана дел од мене дури некогаш кога ќе ми речат убав ти е пирсот се допирам на веѓа и сваќам дека имам пирс ! :D На работа го вадам само иначе цело време си го носам !
 6. MarGrey

  Денес ме насмеа...

  и мене истооо ! Значи обожавам кога некој со душа го изведува сценариото или го кажува вицот ! Страшен беше ! :rofl
 7. MarGrey

  Што сте во хороскоп? А подзнак?

  Девица со подзнак Вага ! Не има три до сега ! Јупиииии:skoka
 8. MarGrey

  Какво кафе пиете?

  Адикт сум за кафиња ! Го обозавам несот,инстантот,капучиното и макијатото ! Секаков вид на кафе кое нема талог ! Кафе Виена,италијанско,експресо абре се што не е како турското ! и со една ипол лажица шеќер ! Турското го пијам кога веќе немам избор а сум седната негде со друштво,а во последно...
 9. MarGrey

  Сакам да кажам/прашам

  Аххх Прочка денес а? Дали ќе ми простат ?:unsure Мислам дека нема некој толку голем грев направено,и се надевам ќе ми простат ! А дали да им простам ? Паааа.. за некои сеуште размислувам :) Добро ! Ќе им простам ама нема да им заборавам ! Тоа значи дека до пола сум им простила..уффф тешка...
 10. MarGrey

  Го сакам мирисот на...

  Го сакам мирисот на нес кафе:kafe Го сакам мирисот на машки парфем:wub Го сакам мисрисот на антисептицните средства што си ги користам на работа Го сакам мирисот на тазе бањата:sreken Го сакам мирисот на добро зготвена храна Го сакам мирисот на бензин