Резултати од барањето

 1. snowbela

  Плата во приватни училишта за странски јазици

  Здраво Црнобелковци:) Ме интересира дали знаете како се платени професорите по приватните училишта за странски јазици? Онака, да сте слушнале од некој или пак искуство.
 2. snowbela

  Адаптирање на ново работно место (релација - колегијалност)

  Здраво драги мои !! немам каде да се олеснам и кој да ме советува па затоа се одлучив овде. Пред една недела тргнав на работа прва работа и тоа на струката, се убаво, во приватна фирма сум, ама колешките ми се едни лигави, се прават дека се којзнае што, родителите им се богати на сите, а моите...
 3. snowbela

  Партиска определба

  Бидејќи на форумов има повозрасни и поискусни одлучив овде да ве прашам. Јас имам 21 год уште година дена завршувам и ке барам работа. Но, денес ако не си откај власта нема вработување. Па сакам да ве прашам вечер има митинг во мојот град и ме поканија да одам. Но мене ме е срам да не речат еве...
 4. snowbela

  Зумба

  Сакам да почнам да вежбам зумба, но дома. Па, ме интересира има ли некој кој е вежбал, дали се слабее? Барав на интернет зумба видеа но се многу кратки па ако сакате да ми пратете линкови од зумба вежби, но подолги видеа. Ви благодарам мноооогу :)
 5. snowbela

  Напади на паника

  Има ли некој на форумов кој имал искуство со добивање на напади на паника? Како е успеал да се справи со тој проблем? Еве, јас веќе месец дена како ми се случува да испаничам и да неможам да се смирам.
 6. snowbela

  Depre

  ghhhh