Резултати од барањето

 1. _Alex

  Муабети на дијалекти

  абе ут дек да знам шо ќе прааам после, мош па ќе оом и на кафе :D
 2. _Alex

  Дали сме доволно искрени?

  Има ситуации во кои не можеме да кажаме ја кажеме вистина па користеме некоја “ублажена“ ли как да ја наречам таа лага шо сепак има некој свои граници или пак се кажува вистината но не у доволни мери
 3. _Alex

  Вашите новогодишни желби

  Здравје, среќа, љубов, успех а и секако добро помината испитна сесија ^_^