Резултати од барањето

 1. Kowalsky

  Counter Strike

  омилена мапа: de_dust2 i de_inferno омилена пушка: AK-47
 2. Kowalsky

  Кој последен ќе коментира е победник

  P.S sorry za kirilica od lap top sum ...:)
 3. Kowalsky

  Кој последен ќе коментира е победник

  сите си се караат а последниот победуват :zelen
 4. Kowalsky

  Штета од пукање петарди

  кај нас како ме нанервираа децата од зградава :mad: пукаа петарди во влез :mad:
 5. Kowalsky

  Aзбука на имиња

  Оља :zelen
 6. Kowalsky

  Брза географија

  350-60 :D Населба во Кичево на Л? ? :mstickle
 7. Kowalsky

  Брза географија

  хехе не те сфатив ако имаш асоцијациа имаш тема:zelen
 8. Kowalsky

  Брза географија

  OMГ Франција на Д ??
 9. Kowalsky

  Брза географија

  Јанценкјанг Јадење на Ш ? :zelen
 10. Kowalsky

  Aзбука на имиња

  Ќире