Резултати од барањето

 1. Danny S

  Подарување книги

  Здраво на сите, да не има некој кој подарува книги?
 2. Danny S

  Блогирање, Пишивање текстови на веб стрни?

  Здраво на сите ме интересира дали некој има некакви информаци за овие работи. Некои веб страни каде што може да се објавуваат некои текстови идеи и слично?
 3. Danny S

  Пехчево

  Јас живеам во ова мало градче во источна Македонија, односно во т.н. Малешевија. Можеби е мало но си има свои убавини. Би му препорачала на секого кој не бил овде да дојде и сам да ги види убавините во ова мало градче. Овде доаѓаат многу туристи, особено од соседна Бугарија, претходниот викенд...