Резултати од барањето

  1. Komiti87

    VALUTi

    Станува збор за наша македонска група од 5 млади музички ентузијасти, кои целат кон развивање на музичката индустрија во Македонија. Овие ликови конкретно сакаат да го вметнат „новиот звук“ во нашата земја. Станува збор за Трап хип-хоп, кој што моментално доминира насекаде, поготово во Америка...