Резултати од барањето | Црнобело Форум

Резултати од барањето

 1. Ку Рајбер

  Македонска кошаркарска репрезентација

  Мислам дека и Бо не се занараше многу,а за Самарџиски стварно ми е криво,има потенцијал детево ама не му оди.Дамјан се покажа дека е подобар од Војдан,а Антич лета во облаци моментално.Тоше е изморен,Чехо не го бива отсекогаш....... Ако го повториме успехот од Литванија-НА КОЊ СМЕ. П.С...
 2. Ку Рајбер

  Се шетаат два Арапи и едниот вика:انظر خيول اليونيكور,а другиот му вика :مجنون واحد حيث...

  Се шетаат два Арапи и едниот вика:انظر خيول اليونيكور,а другиот му вика :مجنون واحد حيث رأياليونيكورن للطيرا
 3. Ку Рајбер

  Се шетаат два Арапи и едниот вика:

  Се шетаат два Арапи и едниот вика:
 4. Ку Рајбер

  Чет муабети/ти реков-ми рече

  уд дека најде баш Македонија да а пишиш.С’т респект за сите ,па дури и за Пипан,ама играч уд типут на Костовски да дреме цело време на клупа?!?!?!?? Али ај,вие са оште експерименти,а ти си најдел експеримент да пишиш на ливче.Ако сакиш сигурен тип за утре, Челзи 1-1 и 3+. Как шо викиш ти...
 5. Ку Рајбер

  Детството ми помина со...

  Јас малку по од тие....
 6. Ку Рајбер

  Македонска кошаркарска репрезентација

  Воглобала добар натпревар. Ама јеби га,зашо Костовски толко време дрема на клупа????Шо кој к*р го форсирте Соколов?
 7. Ку Рајбер

  Премиер Лига | FA Premier League (2013-14)

  За малку ќе го јадеа пенал,ама добра одбрана на голманот.
 8. Ку Рајбер

  Што правите после секс?

  Палам колата си и дим да ме њама.
 9. Ку Рајбер

  Сакам да кажам/Сакам да прашам

  ЦИТИРАМ: Не мора да значе оти му е досадно и тепе време,ама не мора да значе и оти та буцке. Може саке и да та надограде/доплне уф мислејнто,пр. да та пите ду кога ќе бидиш среќна.