Резултати од барањето | Црнобело Форум

Резултати од барањето

  1. B

    Воспитна мерка - шамар?

    И така сум пробала да плаче да не му обрнувам внимание,и ништо уште повеќе ќе почне дури од нервоза ќе почне да закашлува и неможам да оставам да плаче страшно плаче неппдносливо занемува непрестанува никако...:( ќе полудам се мислам и помош да побарам многу станав нервизна и му викам неможам да...
  2. B

    Воспитна мерка - шамар?

    Би сакала совет од искусни за мојот проблем.незнам како да се поставам со детенце од година ипол....постојано за се плаче ако малку не му е по ќејф сум пробала и со добро и со лошо да гооставам да плаче не попушта никако да престане и пак попуштам да му дадам тоа што сака на пр за во раце толку...