Резултати од барањето | Црнобело Форум

Резултати од барањето

  1. Molecule X

    Кратење на желудник

    Здраво Дали некој има правено операција за кратење на желудник (bariatric sleeve)? Јас правев пред две недели па би сакала да споделам искуство и да добијам некој совет.
  2. Molecule X

    Препорака за добар психијатар

    Прв пат сум на форумов, ма и прв пат сум на форум воопшто. Сметав дека некој тотален странец не може да ми даде добронамерен совет, мислење и слично. Тек сега после 25 години живот ја сфатив дека некој што не те познава може најмногу да ти помогне. Имам мака, голема мака, проблеми што ми се...