Резултати од барањето | Црнобело Форум

Резултати од барањето

  1. Elenna

    Економски Факултет - Прилеп

    Оваа тема е отворена за сите кои имаат некаква поврзаност со Економски факултет - Прилеп. Тука можеме да ги споделиме своите мислења за професорите и да размениме информации во врска со колоквиумите и испитите Со еден збор, какво е вашето мислење за овој факултет?