Резултати од барањето | Црнобело Форум

Резултати од барањето

 1. Q

  Проблеми помеѓу родители и нивните деца

  а колку е лесно да читаш и да осудуваш некој нели ха
 2. Q

  Проблеми помеѓу родители и нивните деца

  ако не си од корист те молам игнорирај го овој пост лечи комплекси на друг ;)
 3. Q

  Проблеми помеѓу родители и нивните деца

  студирам и тој исто така. не ми е до смеење ;) од 18 си полнолетен и имаш право да одговараш за своите постапки а јас 20 и детиште .. цц
 4. Q

  Проблеми помеѓу родители и нивните деца

  тоа што не ми дозволуваат да донесувам сама одлуки а имам речиси 20год. , тоа што со дечко ми сме разделени преку летото (додека не почне повторно учебната год.) а не ми дозволуваат да го посетам како да тој е милионер и секогаш може да дојде. ако ти немаш побитно нешто од ајфон можеби некој има
 5. Q

  Проблеми помеѓу родители и нивните деца

  дали родителите се секогаш во право, зошто не попуштаат.. ду ју хејт дем самтајмс ?..:besen:place
 6. Q

  Лесни но ефикасни вежби за затегнување на стомакот?

  По можност и видеа или слики.. Благодарам однапред :*
 7. Q

  Љубовни проблеми

  Nikakvi.uzivaj