Резултати од барањето | Црнобело Форум

Резултати од барањето

 1. Jackal

  Чет муабети/ти реков-ми рече

  Периодов сум куча посо. Спијам до 12 и после на работа до 10 вечер. Често сум во Децата од нашата улица на ленинова после работа. Ама пиши ми, можиме после или пред работа да пиеме пиво.
 2. Jackal

  Чет муабети/ти реков-ми рече

  Немам многу време, нека шибаат младите, на нив останва светот. На старите време е да напуштат терен :) Со години не сум се видел со ни еден од старите. Изгледа ептен на различни места се движиме. Ако видиш некои од нив, поздрави ги. :)
 3. Jackal

  Чет муабети/ти реков-ми рече

  Држи уште. Не се давам на властите. Влезе Скопје во мене, Јас во него, се јадиме засега. Кој прв ке попушти. Туку, шо има ново тука? Со години не сум бил.
 4. Jackal

  Чет муабети/ти реков-ми рече

  Живеам брзо. :)
 5. Jackal

  Сакам да кажам/Сакам да прашам

  Сакам да кажам здраво. Ваљда е доволно, а? :)
 6. Jackal

  Тетоважа

  Моја од пред 2 недели.
 7. Jackal

  Државен испит за студенти

  Не е за полагањето. испит, како испит. Ќе учиш, некош ќе падниш, некош ќе положиш. За друго се работи, за принцип. За кршење на автономија. За уште еден нов процес на евалуација иако постојат 3 други во моментов: акредитација, интерна евалуација и Европска федерација на универзитети (плус...
 8. Jackal

  Најдобри филмови, серии, актери, филмски ликови...

  Палп фикшн. Прво заради приказната. Појке сум фан на на такви приказни отколку мафијашки како Кум. Второ, режисерот и начинот на кој е прикажана приказната. И трето, актерите и дијалозите во палп фикш ми се многу поубави и полегендарни од тие во Кум. Да, кум има добри дијалози ама во Пал Фикшн...
 9. Jackal

  Сакам да кажам/Сакам да прашам

  Дојдов, видов, се зачудив. Враќање, nevermore.
 10. Jackal

  Првоаприлски маскенбал

  Јас ќе имама две маски. првата ке бида мнинџа пошо со екипата ке трчаме ко нинџи а втората ќе бидам старлет. машка верзија на старлета.. Со бањарка и по боксерки ке си шетам низ град..