Резултати од барањето | Црнобело Форум

Резултати од барањето

 1. 84 sk_Y ^_-

  Ваша поезија

  "Јас на тебе ќе мислам" На тебе ќе мислам секогаш кога ќе видам како чадот се топи во воздухот во собата. На тебе ќе мислам, секогаш кога ќе мириснам скоро избледен мирис на парфем. На тебе ќе мислам кога ќе вкусам нечиј кармин. На тебе ќе мислам секогаш кога ќе видам толпа луѓе, затоа што во...
 2. 84 sk_Y ^_-

  Сакам да ти кажам.... (љубовна исповедувачница)

  Од егото си патиме.
 3. 84 sk_Y ^_-

  Сакам да ти кажам.... (љубовна исповедувачница)

  Сакам да ти кажам дека не сакам да ти кажам, туку да ти покажам сакам.
 4. 84 sk_Y ^_-

  Омилени цитати (со наведен автор)

  “If a poem hasn’t ripped apart your soul; you haven’t experienced poetry.” — Edgar Allan Poe
 5. 84 sk_Y ^_-

  Омилени цитати (со наведен автор)

  И се што сакав, сакав сам. -Едгар Алан По
 6. 84 sk_Y ^_-

  Слушај ја оваа музика!

  3.Alexander Rybak- Fairytale
 7. 84 sk_Y ^_-

  Барам песна/текст на песна

  ФАЛА НАЈМНОГУ! (hug)
 8. 84 sk_Y ^_-

  Слушај ја оваа музика!

  4. Архангел- Never talking to you