Резултати од барањето | Црнобело Форум

Резултати од барањето

 1. incule

  Вицови

  Си биле Јателе и Тителе се возеле во авион понатака знаете...
 2. incule

  Сакам да кажам/Сакам да прашам

  Сакам да кажам многу убав форум
 3. incule

  Што е човек?

  Човекот е зло
 4. incule

  Зависност од лабело

  Ја сум зависна и јадам лабело
 5. incule

  По што ќе ги паметиме 1990те?

  По најубавите игри и никој не седеше на мобилен и на интернет,сите седевме надвор,се дружевме
 6. incule

  Што е сонот?

  Сонот е најубаво нешто
 7. incule

  Што никогаш не би облекле?

  Не би облекла фустан и сукња
 8. incule

  Абортус со вакумска аспирација

  Срам да ти е,сакаш да го убиеш бебето
 9. incule

  Кандида

  Не најдов ваква тема,ако има може да се избрише објавава прашањето ми е,дали може да се умре од кандида??