Резултати од барањето | Црнобело Форум

Резултати од барањето

 1. incule

  Влатко Илиевски

  Нека почива во мир,лесна му земја,добар човек беше
 2. incule

  Каде за Нова Година?

  Ако има ваква тема бришете ја ама ја неможев да најдам каде за нова година и дали знаете интересни понуди??
 3. incule

  Базен

  Дали може базен да се стави да се намести на тераса,на балкон дедо ми упорно вика дека може а ја несакам на балкон а он ми вика дека тоа е ок и дали воопшто сте виделе базен на балкон/тераса??
 4. incule

  Прашање за Хаска

  Имаме куче кај баба ми и дедо ми,женско е,сакаме кученца ама никако не е заинтересирана,пробуваме со години да не знаете што е проблемот?? И како ви успеало да се спари? Има 6-7 години да не и е поминато времето за парење??
 5. incule

  Другарство

  Добро вечер епа вака...имам другарка на која се и смета и сите мој другарки и сметаат и сите ги оговара,се скаравме зошто не сум ја викала а ја секаде ја викам со мене,зошто сака да ме одалечи од мојте другарки,она ги мрази сите мои другарки и другари и ми вика зашто не ме викнавте на водно а ја...