Резултати од барањето | Црнобело Форум

Резултати од барањето

 1. MacedonishQueen

  Што правите кога ви е досадно?

  Најчесто во зима умираме од досадно па се ни текнува да правиме..што правите вие ? Јас: - си се шминкам па пак се бришам - си ги местам шминките - алиштата од здиплени пак ќe ги растурам па пак ги диплам - гледам глупости на интернет - гледам цртани Уште мн други работи ако бројам нема крај. :D
 2. MacedonishQueen

  Ваши креации: шминка, фризура, нокти.

  Девојки се разбирате ли од козметиката? Ако да, слободно ставите слика да видеме што знаете. Еве нешто мое:
 3. MacedonishQueen

  Среќен празник на пријателите од муслиманска вероисповед

  Значи незнаев каде да ја ставам темата па решив тука. Прво сакам да му честитам на форумџиите што се од муслиманска вера. Честит Бајрам за многу години :) Бујрум дома кој сака на баклава. :D Иначе вечер кај и да сте убаво да си помините.
 4. MacedonishQueen

  Што би правеле ако ве затворат 10 дена во соба со непознат човек?

  Што би правеле ако ве заклучат во иста соба со непознат човек 10 дена? Дали ќе се плашите од него? Или ќе разговарате, што побрзо да ви поминат деновите?
 5. MacedonishQueen

  Сликите во вашиот паричник

  Кого чувате во вашиот паричник? :)
 6. MacedonishQueen

  Другарство помеѓу машко и женско? Постои ли?

  Мала е веројатноста машко и женско да останат пријатели. Најчесто се претвора во љубов, или машкото ќе се заљуби или женското а можно е и двајцата истовремено. Некогаш имало пријателство помеѓу машко и женско но во денешно време мислам дека е многу тешко да видеш такво пријателство Еве јас ќе...
 7. MacedonishQueen

  Штикла или плута?

  Во што ви е по удобно девојки? Што повеќе обожавате? Јас повеќе носам плута некако најубави ми се, а и удобно се чуствувам. Сега гледам повеќе во мода е плутата, повеќе носат плута од колку штикли. Што мислите вие? :)
 8. MacedonishQueen

  Секс под туш?!

  Што мислите? Би било убаво? Кој има пробано? :)
 9. MacedonishQueen

  Кармин или лабело?

  Ја би за лабело? А вие девојки? :D
 10. MacedonishQueen

  Зошто секогаш ги сакаме лошите момчиња, а ги одбиваме добрите?

  Знаете, секогаш ние девојчињата ги сакаме лошите момчиња и ги трпиме. Сите сакаме да бидеме сакани, не изневерени..но токму кога ке го најдеме тоа момче го одбиваме и продолжуваме со момчето кое не растажува. Би сакала да чујам ваши мислења :)