Резултати од барањето | Црнобело Форум

Резултати од барањето

 1. Стефанија

  Кога минатото ви тропа на врата

  Ако минатото ви затропа на врата не му отварајте, сигурно нема да ви каже нешто ново! ;)
 2. Стефанија

  Индиски хороскоп

  Makara (јарец) – Труд и настојување Овој знак е женски, ноќен и променлив. Родените во овој знак се длабоки мислители и природни оратори. Сакаат постојано да го зголемуваат својот интелект. Вредни се и способни истовремено да прават неколку работи, поради што често се заморуваат. Кај нив ништо...
 3. Стефанија

  Специјален поздрав до...

  СП до: Dee Dee, КрисТина К., Јована, Bum-Bum, Taa Sum.., ZmajChe. :)
 4. Стефанија

  Добро утро/Добар ден/Добра ноќ

  Добро утро на сите! :kafe
 5. Стефанија

  Телефони ZTE

  Јас имам, го користев и мислам дека квалитетот е и така и така.. :)
 6. Стефанија

  Среќен роденден! :)

  Среќен роденден! :)
 7. Стефанија

  Моментален потпис

  Попуштив со учењето,паа нели попаметниот попушта?:biggrin