Резултати од барањето

 1. Gabby

  Организијање на денот!

  Како си ги организирате вие овие денови.. Ради жешкото време приморени сме да се досадуваме по дома.. како вие ја убиватее досадата? :)
 2. Gabby

  Македонските јавни фаци

  Што мислите за нашите јавни фаци..? :)
 3. Gabby

  Што сакавте да бидете кога ќе пораснете?

  Како мали сите имавме желба да станеме некој и нешто.. Што сакавте вие да бидете кога ќе пораснете?
 4. Gabby

  Месечарење

  Месечарењето, исто така познато како сомнамбулизам (somnambulism), е пореметување во спиењето, кое припаѓа на „фамилијата“ на парасомнии. Месечарите преоѓаат од фазата на длабок сон, во фаза на слаба свесност и извршуваат активности, кои обично се извршуваат при целосна свесност. Овие активности...
 5. Gabby

  Подарок за 8ми март

  Како што знаете се ближи 8ми Март, денот на жената. Што би е подариле вие на вашата мајка, девојка, баба, па и другарка? :)
 6. Gabby

  Турски или шпански серии?

  Кои серии го привлекуваат вашето внимание? ТУРСКИТЕ или ШПАНСКИТЕ.. мое мислење ШПАНСКИТЕ... едноставно го обожавам нивниот стил на живот кој го прикажуваат во сериите, можеби има премногу љубовни сцени но мн. ми се допаѓа тоа што се премногу побожни луѓе.. скоро во секој шпански филм има улога...
 7. Gabby

  Полуматура

  Оваа год. ќе славам полуматурска.. али сеуште не сум одлучила како да се облечам и сл..(можеби изгледа рано но времето си лета така да...) На форумов има мн. повозрасни од мене што ги поминале овие работи, па сакам да добијам едно нивно мислење за изгледод. Сепак сакам да слушнам и други мислења...
 8. Gabby

  Дали љубовта има рок на траење?

  :zaljuben