Резултати од барањето

 1. Just Smile

  Сакам да ти кажам.... (љубовна исповедувачница)

  Ти си единствената која после сите падови ме усреќи и насмеа(hug)
 2. Just Smile

  Сакам да ти кажам.... (љубовна исповедувачница)

  Ти си толку комплицирана, а јас толку вљубен во тебе и во тоа откривање на шифри, наместо користење зборови.
 3. Just Smile

  Што е највредно на светот?

  Семејството, среќата, здравјето
 4. Just Smile

  Денес ме насмеа...

 5. Just Smile

  Денес ме насмеа...

  Опасно по живот:rofl
 6. Just Smile

  Сакам да ти кажам.... (љубовна исповедувачница)

  Животот е краток. Незнаеме кога се ќе заврши. Затоа не треба да губиме скапоцено време на кавги, лутење, расправии, водење инат. Тоа се некој ситници, кои ние ги претвараме во проблеми. Тие можат да се решат многу лесно, без непотребна драма. Треба да уживаме во секој момент заедно, да направиме...
 7. Just Smile

  Денес ме насмеа...

  :rofl
 8. Just Smile

  Совети

  Vo leto na plaza po pesok odi bosa, pomaga toa.
 9. Just Smile

  Што читав денес на CRNOBELO.com?

  https://www.crnobelo.com/zabava/interesno/64852-zara-google-nike-sto-znacat-iminjata-na-najpoznatite-brendovi