Резултати од барањето

 1. rikica01

  Магии

  Немора да значи дека не постојат ни црната, белата магија. Јас лично верувам во магија...
 2. rikica01

  Постои ли задгробен живот?

  Ако размислиме малце не значи дека постојат или не мора да значи дека не постојат рајот и пеколот само проблемот е што до ден денес немам сретнато некој, кој се врати да ни кажи ;)
 3. rikica01

  Фамилијарно дрво

  Абе јас се родив уназад не е важно :rofl
 4. rikica01

  Сакам да ти кажам.... (љубовна исповедувачница)

  Некој него му го има наполнато мозокот со неубави работи за тебе па затоа така и направил
 5. rikica01

  Колку често во денот помислувате на секс?

  Сексот се појавува некогаш и од досада и од депресија немора да значи дека некој загорел . Јас многу често помислувам на секс но некогаш и од досада нема што да правиш и самиот мозок те мава на секс.
 6. rikica01

  Инцест

  Постојат и инцести за кој и двајцата знаат дека се роднини ама пак сакаат да имат нешто помегу нив.
 7. rikica01

  Инцест

  Да но јас искрајно сматрам друг е крив за тоа а не тие што го направиле инцестот.
 8. rikica01

  Сакам да ти кажам.... (љубовна исповедувачница)

  Бевме среќни. Уживавме во љубовта , се молевме еден за друг да останеме што повеќе заедно. И на крај што се деси..... Ме уби во трен, ми го смрзна срцето, а ти си замина ни збогум не рече. А јас... Не се сеќирај за мене , ме остави сам како куче на патот, сега во секоја те барам ама никогаш нема...
 9. rikica01

  Нови игри

  Мене лично најдобри игри ми се симулатори, стратегии и убиства.
 10. rikica01

  Инцест

  Инцестот го има и ден денес ама е многу редок. А по некогаш за инцестот е крив и друг. Се направи инцест пред 1 или 2 години не знам точно , се заљубиа и таа остана трудна од него, кога за првпат ја однесе дома му кажаа дека му е блиска роднина и на крајот таја се спобудали го абортира , а...