Резултати од барањето

  1. Io Sono

    Serie A & Coppa Italia, 2015/16

    Некогаш најпопуларната лига на светот - популарното Калчо, ќе стартува по 114ти пат на 22 август оваа година и ќе заврши на 15 мај следната година. И оваа сезона Јувентус стартува како фаворит но се очекува поизедначено првенство во кои шанси за скудетото и се даваат и на Рома но и на миланските...