Резултати од барањето

 1. Elizabeth Bathory

  Психолошки карактеристики на астролошките знаци

  ОВЕН-Овие особи уште на прв поглед умеат да се наметнат и оставаат впечаток на околината.Нивниот физички изглед,однесувањето и стилот на изразување се главни адути што Овенот често ги користи за средби со различни особи.Но тоа го прават спонтано и несвесно.Овенот тежи кон страствени врски и...
 2. Elizabeth Bathory

  Вашето порно име

  http://www.sinner.se/pornalizer/ :D Моето е Tanita Tounge (drunk)
 3. Elizabeth Bathory

  Астецки хороскоп според дата и месец на раѓање

  -МЕСЕЦ НА ВОДАТА (02.02 - 21.02) - ОРИГИНАЛНОСТ,ИНТИУЦИЈА Поседуваат оригиналност и моќ за големи дела.Интелегентни,со голема интиуција,секогаш на чекор пред другите.Им одговара работа каде што може да се тестира нивната способност.Енергијата ја вложуваат во работата и во приватниот живот,што на...
 4. Elizabeth Bathory

  Најчесто се опуштам со...

  Со што најчесто се опуштате вие кога сте под стрес? Јас со слушање на музика и вежбање, а најдобар лек се знае сексот :D
 5. Elizabeth Bathory

  Што правите после секс?

  Што најчесто правите после секс? Јас пијам вода, па палам цигара и одма заспивам :rofl
 6. Elizabeth Bathory

  На колку години ја изгубивте невиноста?

  Јас на 19 години. А вие ? :p
 7. Elizabeth Bathory

  Црн Хумор

  Која жена добива најмногу ружи за 8ми март? - Онаа што ќе умре на 7ми март. :D Во Аушвиц, Хитлер oди и прашува некое циганче: - Ти што сакаш да бидеш? И детево му одговара: - Па… фудбалер или пилот. И Хитлер му вика: - Не, не, мислев сапун или кожна јакна? :D
 8. Elizabeth Bathory

  Дали пушите цигари или сте против пушењето?

  Дали вие пушите цигари и колку? Или сте против? И дали сте пробале да ги откажете?
 9. Elizabeth Bathory

  Што никогаш не би облекле?

  Што вие никогаш не би го облекле? Некое модно парче што е во тренд а вас не ви се допаѓа, или која боја на пример никогаш не би ја облекле?