Резултати од барањето

  1. A

    Посвојување

    ме испровоцира темава и морав да се регистрирам и да ви пишам. Не сум лицно засегната ама никогас не се знае сто ни носи животот.... доколку раберам вакво несшо би ги сакала родителите кои ме посвоиле повеке од претходно се разбира доколку ми пруѓиле убаво детство и живот- во рамките на...