Резултати од барањето

 1. S

  Што е љубов?

  Епа затоа тука е сведено само на побарувачка од страна на оној што мисли дека е малку поразличен а со тоа и емоционално зрел а не е и после со погрешни сме завршиле и немало љубов, немало почит. И јас бев во тие ете се заврши со развод.
 2. S

  Телема

  Јас се извинувам ама мене ова ми личи на сатанистичка пропаганда. Ништо не разбрав ни знам да има нешто по Македонија вакво.
 3. S

  Што е љубов?

  Измислица за да не останиме сами на стари години. Избледува љубовта и секој втор изневерува ама уште бараме сигурност и почит и поштен парнтнер.
 4. S

  Попис на населението 2021

  Мајката нивна сега нашле. Ма нека се гонат со попис со све! Ако сата во двор ќе застанеме нека пишат а дома никого не пуштам при ризичен и фалш попис. Ах до каде стигнавме од неспособни поцрна не била Македонија!
 5. S

  Дали сте заразени со форумов?

  Мислам дека се почесто го посетувам форумов и си пишувам по него хахаха интересно ми е многу.
 6. S

  Германија - место за работа, да или не?

  Германија е сила! Секој си гледа својата работа и да си го заврши занатот па ако одиш да работиш таму и да заработиш,не ти треба многу луге или луксуз. Од мои две години натаму наваму во градежништво сум презадоволен и има доволно и за живот и да се средиш по дома ако ти е тоа целта. Само треба...
 7. S

  Сакам да кажам/Сакам да прашам

  Другари па зошто сте заспани видете колку има за пишување па штета е сам човек да си зборува. Уште малце во комбе да ме лачат хахаха. Поздрав црнобелци!
 8. S

  Каков е туризмот во Македонија? Колку сте задоволни?

  Убав ни е туризмот само што господа сме навикнале само на езера и плажи па им фалат само локали и уште плажи. Одете видете како е по планини и рекички,па селски туризам колку е убав охооо а не многу тука сака да се живее на висока нога а ништо не се знае општо за убавините на Македонија.
 9. S

  Св. Валентин vs. Св. Трифун

  никој не видел ништо убаво од Валентин а да не е тинејџер или некој помлад. Се знае за нас постариве што си е наше и што си се поштува па не мора да се правиме дрва туку доста е тој западљачки стил да го отфрлиме.
 10. S

  Воспитна мерка - шамар?

  Шамарот не е толку лош колку што дете знае да биде лошо. Неможам да си дозволам да се фрла како болно и да се треска од земја а да му ќутам пошто викат секое дете морало низ тие фази да поминува. Што не е точно бидејки знам многу луѓе со деца што биле мирни и многу со ѓаволи од деца. Шамарот не...