Резултати од барањето

 1. Mitre na Lenka

  Се прашувам?!

  ..hahaha,..istoto i ja se prashuvam ,...i toa odma otkako sum ''izlegol'' i videl...kaj sum !:(
 2. Mitre na Lenka

  Дали со некој/а од форумов би ималe секс? (18+)

  ...a da ja pobarame,...zaedno?:D ne za drugo , tuku,...i jas da i se ...''zablagodaram'' !;)
 3. Mitre na Lenka

  Skopje City Mall

  зошто тапа , кога е стално пун ? :eek
 4. Mitre na Lenka

  Специјален поздрав до...

  сп до...вистинска крв !:)
 5. Mitre na Lenka

  Членот Х последен пат беше виден како...

  да, се е можно , па и тоа да....обоје будемо кенгури !;).... :gus
 6. Mitre na Lenka

  Сакам да кажам/прашам (стара тема)

  сдп...а од кога е ова?
 7. Mitre na Lenka

  Членот Х последен пат беше виден како...

  најдов кај да дојдам ја! тука не можеш да мрднеш, а некој да не ти зирка каде а и и зошто одиш ...таму.:eek
 8. Mitre na Lenka

  Кој/а сум јас? (Самоанализа)

  е, кога Taa Sum.. ... ке каже која е ,...тогаш и ја ке кажам.:(
 9. Mitre na Lenka

  Кафе-бар ЦрноБело

  ee, bash shteta!:( ama,srekja shto doma si imam ....i si ...zimam! ;)
 10. Mitre na Lenka

  Skopje City Mall

  па схто ако е Carrefour ...и веро беше , па рамстор,..ама , во нив ништо посебно не мозеш да купиш што го нема во ,,македонските,, продавници ! ...кога првпат се појави веро, мислев дека во него ке мозеш да купиш во најголем дел од европа увезени ствари а, тоа...80% се некои...