Резултати од барањето

  1. 1

    [Нудам] Работа - пишување статии на Англиски

    Работава не е full-time. Не е ни part-time :) Ми требаат артикли на рандом периоди. Има месеци кога ми требаат повеќе од 50тина артикли, има месеци кога не ми треба ни еден. Супер е за почетници, студенти, или луѓе со повеќе слободно време кога сакаат да заработат повеќе. Не е за фирма. Лично...