Резултати од барањето

 1. 3pi0

  Оцени го аватарот

  5/7 Sent from my SM-J510FN using Tapatalk
 2. 3pi0

  Прашања и помош околу мобилни телефони

  Пробај си , мене ми даоа.. ако го декодираш губиш гаранција. Доколку не ти дадат код однеси го во сервис кај што ти е гаранцијата за да ја задржиш. Sent from my SM-J510FN using Tapatalk
 3. 3pi0

  Прашања и помош околу мобилни телефони

  Оди во т-мобиле и побарај да ти го отклучат, ќе ти дадат код за мрежа го пишуваш и тоа е тоа Sent from my SM-J510FN using Tapatalk
 4. 3pi0

  Прашања за акваристика

  Уживај затоа сме тука :) Sent from my E2003 using Tapatalk
 5. 3pi0

  Прашања за акваристика

  Стави го и не го затварај ништо не му е Sent from my E2003 using Tapatalk
 6. 3pi0

  Прашања за акваристика

  Не не ми е затворено, со пумпата иам 2 продолжетоци, еден за со црево и еден без. ама нема везе остај си го едино ако ти шприца многу вода мора да зголемиш дупките од пвц цевката Sent from my E2003 using Tapatalk
 7. 3pi0

  Прашања за акваристика

  Да и кај мене е така, за кислород иам ствено воздушна пумпа со камен распрснувач Sent from my E2003 using Tapatalk
 8. 3pi0

  Прашања за акваристика

  Pa da.. Ne vlece poveke tuku voda vadi od tamu Sent from my E2003 using Tapatalk
 9. 3pi0

  Прашања за акваристика

  За езерска песол можеш но пред да ја ставиш во аквариум тури ја 20 мин во релна на 200 степени за да убие бсктерии чуда. Прихрана имаш макро и микро елементи т.е доаѓа како течно ѓубриво, во поснабден петшоп се продаваат на пример во скопје можеш да најдеш во Декспорт оаза или Делфин. Подлогата...
 10. 3pi0

  Прашања за акваристика

  Пред се добредојде [emoji1] Пумпата ти е ок, мислам деа е 300л/ч јачина така да во 1ч ќе ја врти 6 пати водата. Грејачот може да не ја грее водата целосно ама не сум сигурен за ова. Воздушната пумпа,според мене не ти е многу потребна, таа често се користи само за додатни украси во аквариумот...