Резултати од барањето

  1. 1

    [Нудам] Работа - пишување статии на Англиски

    Имам плаќано од $5 до $200 за артикл. Спремен сум да дадам и повеќе - но зависи од самиот артикл, експертизата, искуството, стилот на пишување и многу други фактори. Најдобро е вие да си ја кажете вашата нормална цена и колку ви вреди времето. Не можам да споделам јавно артикли - не е ни битно...
  2. 1

    [Нудам] Работа - пишување статии на Англиски

    Работава не е full-time. Не е ни part-time :) Ми требаат артикли на рандом периоди. Има месеци кога ми требаат повеќе од 50тина артикли, има месеци кога не ми треба ни еден. Супер е за почетници, студенти, или луѓе со повеќе слободно време кога сакаат да заработат повеќе. Не е за фирма. Лично...