Резултати од барањето

  1. Индискo оревче

    Совети од жените за мажите

    Слична на другана тема... Епа пуцајте Еф јас прва Не дек постојт правило, ама пожелно е да не и кажвите да типката дек се заљубвите (или сте заљубени во неа) на почетокот... скраја да е на прв состанок! И та да ве љубит, ито многу, и да сакат многу да го чует то, нек не излегвит од вас бар...
  2. Индискo оревче

    Телесни типови

    Ektomorf Последната работа за која треба да се загрижи овој тип е телесната тежина. Типично за овој Ektomorf е да јаде само кога е гладен а тоа е првата работа која мора да ја сменат оние кои сакаат да добијат на тежина. Исхрана со високо-калорична храна со оброци кои ќе се земаат во...