Резултати од барањето

 1. Andrea Bloodbucket

  Трансфер од еден на друг факултет

  Фала на информација. Јас сакам да направам трансвер на Општа медицина во Штип, бајдавеј студирам на ВМШ-Битола. :)
 2. Andrea Bloodbucket

  Трансфер од еден на друг факултет

  Дали постои услов за трансфер од еден на друг факултет? И ако постои, кој е? Ве молам, доколку е некој е добро информиран нека пише.. :)
 3. Andrea Bloodbucket

  Miss World 2012 Profile - Macedonia

  RUSIAAAAAAAA!!!!!
 4. Andrea Bloodbucket

  Медицински факултет

  Барав но неуспеав да најдам тоа од колку поени ти се потребни за упис. А за смеровите и бр. на студенти што ке се прима пишуваше.
 5. Andrea Bloodbucket

  Медицински факултет

  Колку поени се потребни за упис на Медицински Факултет?
 6. Andrea Bloodbucket

  Кој последен ќе коментира е победник

  Хааааааааа. :eek:
 7. Andrea Bloodbucket

  На што ве асоцира никот на членот над вас?

  Ме разнежни со коментарот. :giggle Се шалам бе.. Ми се допаѓа, интересно е Крв бе хха