Резултати од барањето

 1. Andrea Bloodbucket

  Трансфер од еден на друг факултет

  Дали постои услов за трансфер од еден на друг факултет? И ако постои, кој е? Ве молам, доколку е некој е добро информиран нека пише.. :)
 2. Andrea Bloodbucket

  Медицински факултет

  Колку поени се потребни за упис на Медицински Факултет?
 3. Andrea Bloodbucket

  Дали сакате вие женските да станете машки, а вие машките да станете женски? И зошто?

  Јас сакам да си останам женско. А Виее? :sreken
 4. Andrea Bloodbucket

  Изработка на бизнис план

  Ќе може ли некој да ми помогне како да изработам бизнис план? Да прати некој веќе изработен како пример да ми користи.. :)
 5. Andrea Bloodbucket

  Парите го вртат светот

  Парите го вртат светот, ние се вртиме во круг!... :spin За жал така е.. (мај опинион). Што мислите виее?! Па мислам се е поврзано со поимот ПАРИ, осем љубовта кон Бога за неа не ти требаат пари. Се се врти околу парите.. бла бла Дали кога имаш пари имаш и моќ? Дали тие ве прават среќни...
 6. Andrea Bloodbucket

  Среќен 8ми март, дами!

  Драги мажи,ние жените сме ПЕРФЕКТНИ, затоа што не ЌЕЛАВИМЕ, имаме ИНТЕРНАЦИОНАЛЕН ден, можеме да облечиме СИНО и РОЗЕВО без проблем, сигурни сме дека нашите деца се НАШИ, имаме ПРВЕНСТВО во случај на бродолом, не плаќаме сметки во ресторани, ако сме изневерени ние сме ЖРТВИ, ако изневериме вие...
 7. Andrea Bloodbucket

  Совети за подобрување на социјалната, љубовната и економската состојба

  Повелете пишувајте :D Гледајќи го Easy A добив инспирација за темава :) .
 8. Andrea Bloodbucket

  Што мислите има ли вистина во гледање на кафе?

  Јас искрено незнам. Што мислите вие?? :confused: Мене никогаш ништо не ми имаат кажано точно, само ме лажат :p.
 9. Andrea Bloodbucket

  Што би направиле кога еден ден би биле невидливи?

  Опуштете се за миг ! :pusi