Резултати од барањето

  1. K

    Совети при купување на папагал

    Мислење за Козиците како домашни миленици, јас мислам дека се одлични поготово со своите лудории, единствено е тоа што кога јадат јадат со нога и се што не им се свиѓа го фрлаат , така да знаат малце ѓубре да направат.