Резултати од барањето

  1. Violet

    Гости со немирни деца

    Ништо не ме нервира повеќе од ова!! Немирни деца и родители на кои не е гајле што прават децата низ туѓ дом! Сум се скапала од чистење и иде гостинка и ги пушта децата да се гаѓаат со смоки и да рипаат по стварите.Кажи еднаш два пати ама после незгодно станува да се повторуваш во твој дом!А...
  2. Violet

    Убиен матурант во Ѓорче Петров

    Младо момче матурант си го загубило животот денеска поради еден точак!! Па каде живееме ние? Да ти украдат нешто од дома и да те заколат зошто си ги фатил!Немам коментари,како утре да си ги пуштиме децата на улица за да ни ги исколат пред очи? Тројца на еден со секири и ножеви, сигурно не ојделе...