Резултати од барањето

 1. ScoobyDoo

  Даниел Јовески од Охрид ќе снима беплатни спотови

  Ве молам гласајте за Охриѓанецот Антони Ристески со групата Само Тони и две жени за да добијат бесплатен видео спот. https://fans.vote/vote/ACnoOWmTNcg/daniel-joveski/---5--------------------
 2. ScoobyDoo

  Смρт на ρодител

  Пρед две недели ми почина мајκа ми. Беја ρазведени со татκо ми две години а јас поρади лошите финансисκи услови живеевсо татκо ми. Мајκа ми пρемногу ја саκав, се гледавме често. Почина на 45 години. Κога ми соопштија деκа починала добив шоκ. Јас не го видов нејзиното починато тело. Последниве...
 3. ScoobyDoo

  Фотографија на тема лакт

 4. ScoobyDoo

  Фотографија на тема КОЛЕНИЦИ

 5. ScoobyDoo

  Генерација '96

  Едноставно не можев да не ја споделам колумнава со вас... Морав да посветам неколку реченици на оваа генерација. Речиси сите што ме познаваат, знаат колку сум против оваа генерација. Па искрено мислам дека полоша, нема. Со ова не сакам никого лично да навредам, но генерацијо ’96, во...
 6. ScoobyDoo

  Форумско запросување

  Инспириран од темата форумски пар дојдов до идеја за отварње на ваква тема.... Може некој ќе собере храброст јавно да ја запроси неговата форумска љубов.... (inlove)
 7. ScoobyDoo

  Чудо – Блесна мерцедесот на архиепископот Стефан

  Скопје, Македонија (Филипијада њуз) Веста која остави многу луѓе вчудоневидени, пристигна утрово од случаен поминувач покрај мерцедесот на г-дин г-дин Стефан. Тој тврди дека во моментот кога проаѓал покрај автомобилот, тој бил валкан, бидејќи господинот господин го немал испрано подолг период...
 8. ScoobyDoo

  Хороскоп и изневерувањето

  Кои од хороскопските знаци се склони на неверство? Кој знак полесно се препушта на авантура од останатите? Дали ќе се препознаете себе си според... ...ова толкување за хороскопските знаци и неверството? Овен: Се обидуваат да се воздржат од неверство, но колку и да се трудат, на крајот сепак...
 9. ScoobyDoo

  Бик

  Бикот е земјен знак, со фиксен квалитет. Со тоа, тие повеќе од другите знаци ги покажуваат особините на стабилност, реалност, внимателност и истрајност. Неговата планета-господар, Венера, покрај тоа што им подарила шарм, желба за материјална благосостојба, успеала и да им вдахне дух на...
 10. ScoobyDoo

  Македонски Градови

  Ајде на оваа тема да ги опишеме убавините на нашите градови или градовите во македонија кои сме ги посетиле, местата кои треба да се посетат, историјата, забавниот живот и сл....