Резултати од барањето

 1. Dea

  Оксиморони

  Наведете неколку оксиморони кои ви се на вас интересни. Еве неколку од мене: - жив мртовец - млад старец - мек камен - блиска далечина - некаде се белееше нешто црно - организиран хаос :rofl - оригинална копија... Многу ми се интересни, а пред 2 дена дознав како стварно се викаат (оксиморони)...
 2. Dea

  Каква боја на коса, очи имате?

  Каква боја на коса, на очиимате, дали ви е фарбана или во природна боја сега...? :)
 3. Dea

  Што сонувавте денес?

  Ајде, кажете што сонувавте денес :)
 4. Dea

  Омилен и најнеомилен предмет во основно/средно

  Кој ви беше омилен, а кој најнеомилен предмет во основно и средно? :)
 5. Dea

  Имате ли брат/сестра?

  Дали имате брат или сестра и колку? Ве нервираат?! Колкави се? Ете јас да кажам :) Имам брат и има 18 години. Ме нервира одвреме- навреме и понекогаш се тепаме онака :D
 6. Dea

  Љубовни проблеми

  Имам симпатија, а можеби е и повеќе од симпатија, но тој има девојка. Вчера дознав дека сега се официјално во врска. Не знам што да правам... прв пат вака се чувствувам скршено, иако другарките ми помагаат и викаат дека треба веќе да го заборавам, не можам. Секој ден го гледам и не знам што да...
 7. Dea

  Што спортувате?

  Со кој спорт моментално се бавите или не сте некој спортски тип? :) Ајде да ве видам ;)